Ebe ve Hemşireler Haftası Kutlandı
09 Mayıs 2018

Ferizli Devlet Hastanesi yönetimi 5- 12 Mayıs Ebe ve Hemşireler haftası ile 13 Mayısta kutlanacak olan anneler gününü birlikte çalışanlarına verdikleri yemekle kutladılar.

Adapazarı Elegante Restoran’da düzenlenen yemeğe Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Başhekim Samet Kaymaz, Hastane müdürü Muhammet Durmaz, Ebe ve Hemşireler, Anneler ile tüm hastane çalışanları ve eşleri katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, yemeğin ardından günün anlam ve önemini belirten açıklamasının ardından hem ebe ve hemşirelerin hem de annelerin gününü kutladı.

Hastane başhekimi Samet Kaymaz’da annelerin, ebe ve hemşirelerin ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Başhekim Kaymaz, “Çalışanların çoğunluğunu oluşturan kadınlarımız evlerinde anne, işyerlerine ebe ve hemşire olarak yaptıkları fedakarlıkların karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizler eli öpülesi annelerimizin ve cefakar sağlık çalışanlarını canı gönülden kutluyoruz” diye duygularını dile getirdi.

• qwe1234.jpg
  • qwe1235.jpg