Jandarma Alay Komutan Yardımcısı'ndan Ferizli Devlet Hastanesine Ziyaret
03 Ekim 2019

haber4.JPG
Sakarya İl Jandarma Alay Komutan Yardımcı J. Albay  Münir Yüksel Gürfiliz beraberinde  Ferizli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Aydoğan Ferizli Devlet Hastanesini ziyaret etti. Görüşmeye İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal'da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Başhekimi Uz. Dr. Samet Kaymaz ” öncelikle bu nezaket ziyaretlerinden dolayı değerli komutanlarımıza çok teşekkür ederim. Yürüttüğümüz sağlık hizmetinde Cezaevi kampüsü bulunan bir bölgede hizmet verdikleri için Emniyet ve Jandarma bizlerin en önemli paydaşımızdır. İyi niyet ve samimiyet ile tüm Kamu kurumlar ile kamu hizmeti yürütmeye çalışıyoruz. Tüm hizmetlerde  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyumlu ve özverili bir çalışma içinde olacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağız,” dedi.